Kom langs bij onze track-and-trace experts op Fleet Expo 2024

Terug naar nieuws

Kom langs bij onze track-and-trace experts op Fleet Expo 2024Fleet Expo is in Nederland al enkele jaren dé vakbeurs voor professionals in fleet en mobiliteit, van bestelauto's en personenauto's tot en met andere mobiliteitsoplossingen. Gezien het succes van de vorige editie werd er door de organisatie voor gekozen om er voor deze editie een tweedaags evenement van te maken. Heel wat fleet- en mobiliteitsmanagers zullen op 13 en 14 november 2024 dan ook opnieuw afzakken naar de Jaarbeurs in Utrecht om er te netwerken en zich te laten inspireren en informeren via tal van inhoudelijke sessies, workshops en meer dan 80 beurspartners. Kortom, ook dit jaar wordt Fleet Expo de netwerkplek bij uitstek voor alle professionals in de mobiliteitsbranche.

Ruim 20 jaar track-and-trace expertise tot uw dienst

Traxgo behoort tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en biedt als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. Met ruim 20 jaar ervaring op de teller hebben wij heel wat relevante expertise en voelig met de sector opgebouwd, we kennen dan ook als geen ander de specifieke noden van hedendaagse wagenparkbeheerders. Met onze efficiënte toepassingen helpen wij tal van bedrijven om tijd én geld te besparen.

Wilt u ons team en de vele mogelijkheden van onze track-and-trace toepassingen beter leren kennen? Zet dan alvast 13 en 14 november 2024 met stip in uw agenda! U vindt ons dit jaar op stand 19.305, pal naast de ingang van de beurs. We kijken er alvast naar uit met u kennis te maken.

Nu registreren